Web Analytics Made Easy - Statcounter

تقوایی گفت: یکی از اهداف برگزاری کنگره جهانی «محمد (ص)، پیامبر رحمت در آینه هنر و ادب»، الهام بخشی هویت شهر شیراز در جایگاه سومین حرم اهل بیت (ع) است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، «حامد تقوایی»، امروز (یکشنبه 29 فروردین) در نشست خبری مجازی کنگره جهانی «محمد (ص)، پیامبر رحمت در آینه هنر و ادب» گفت: هدف اصلی از برگزاری این کنگره، معرفی پیامبر رحمت و ترسیم اسلام راستین، از طریق شبکه ‌سازی و ایجاد هم‌ افزایی در میان ظرفیت‌های هنری و ادبی جهان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

دبیر کل کنگره جهانی «محمد (ص)، پیامبر رحمت در آینه هنر و ادب» افزود: باید تلاش کنیم تا توهین ها و اسلام هراسی ها با استفاده از زبان هنر و ادب که تاثیر گذار ترین و گیراترین زبان است، بی اثر شود.

وی اضافه کرد: هدف دیگر برگزاری این کنگره جهانی استفاده از ظرفیت های دانشگاه و اساتید دانشگاه در ارتباط با جامعه است که شروع این کار از مرکز آفرینش های هنری استادان دانشگاه بود و اساتید دانشگاه در کنار متخصصین غیر دانشگاهی، دست اندرکاران اصلی این کنگره هستند.

تقوایی تاکید کرد: به تدریج نهادهای دیگر نیز همراه شدند و ترکیبی از اندیشه، دانش و هنر راخواهیم داشت که تاثیر گذاری را بیشتر خواهد کرد.

وی ادامه داد: تا کنون مجموعه کامل و چند زبانه که متمرکز بر معرفی پیامبر (ص) باشد نداشته ایم و در این پروژه به عنوان هدف مهم دیگر به هفت زبان و در موضوعات و رشته های متنوع هنری و ادبی تدریجا مجموعه کاملی ایجاد خواهد شد که با پیوست های کوتاه اعتقادی، تاریخی و قرآنی نیز تکمیل شده و به صورت مجازی و در قالب یک نمایشگاه حرفه ای به صورت دائم به نمایش در خواهد آمد. 

تقوایی با اشاره سایر اهداف برگزاری کنگره جهانی «محمد (ص)، پیامبر رحمت در آینه هنر و ادب» عنوان کرد: هدف دیگر این کنگره الهام بخشی هویت شهر شیراز در جایگاه سومین حرم اهل بیت (ع) و تثبیت جایگاه شیراز به عنوان قطب ادب و هنر است.

وی ادامه داد: ظرفیت های هنری پراکنده و مغفول فراوانی در شیراز هست که در یک پروژه بزرگ می تواند فعال و منسجم شود و برگزاری این کنگره در سال های آینده به صورت گسترده، بستر آشنایی مردم دنیا و حتی گرد آمدن مفاخر هنری جهان اسلام و دنیا را طی یک برنامه حضوری چند روزه در شیراز فراهم خواهد کرد.

دبیر این کنگره تاکید کرد: برای دستیابی به این اهداف ابتدا در یک بازه زمانی پنج ماهه که از بعثت پیامبر (ص) آغاز شده است آثار از طریق سایت کنگره دریافت خواهد شد که این سایت به هفت زبان تهیه شده و قابلیت دریافت آثار و مدیریت داوری آثار را دارد.

وی افزود: مهلت تهیه آثار تا 18 مرداد خواهد بود و سپس داوری آثار حدود 2 ماه طول خواهد کشید اختتامیه و معرفی برگزیدگان در هفته «وحدت» در 2 آبان و مصادف با میلاد پیامبر (ص) برگزار خواهد شد.

تقوایی اضافه کرد: بعد از اختتامیه تا دور بعدی کنگره، انتشار آثار به صورت مجازی و حضوری در کشورهای مختلف را خواهیم داشت و مخاطب اصلی کنگره تا قبل از اختتامیه جامعه تخصصی هنری جهان و بعد از اختتامیه تمامی مردم دنیا هستند.

وی اعلام کرد: هنرمندان می توانند آثار خود را در قالب های هنری متنوع شامل شعر، داستان کوتاه، خوشنویسی، نقاشی خط، پوستر، تایپوگرافی، هنرهای دیجیتال، نقاشی، عکس، فیلم کوتاه و نماهنگ ارسال کنند و برای ارسال اثر، مشاهده آثار دریافتی و اطلاع از اخبار کنگره به اجتماع مجازی هنرمندان و دوستداران پیامبر رحمت (ص) می توانند به آدرس های www.wcam.ir و https://www.instagram.com/ArtsforMuhammad و https://t.me/artsformuhammad و http://www.wcam.ir/fa/poster.php ارسال کنند.

تقوایی تصریح کرد: این کنگره تمرکز ویژه ای بر روی توزیع و نشر آثار دریافتی در یک بازه زمانی یک ساله پس از مرحله فراخوان و معرفی برگزیدگان خواهد داشت و دریافت اثر و برگزاری نمایشگاه ما را قانع نمی کند.

وی ادامه داد: باید بتوانیم بستری فراهم کنیم تا بتوانیم با استفاده از آثار دریافتی تعداد زیادی از مردم دنیا را با پیامبر رحمت صلوات الله علیه آشنا کنیم که شاید در رخدادهای پیشین به این مهم کمتر توجه شده باشد.

دبیر این کنگره با اشاره به دستیابی به این هدف گفت: ایجاد یک شبکه بین المللی برای اینکه بتوانیم از طریق مراکز همکار به صورت حضوری در کشورهای مختلف نمایشگاه برگزار کنیم و محدود به یک یا چند نمایشگاه ملی نشویم در دستور کار است.

وی افزود: اقدامات خوبی در این زمینه در کمیته بین الملل و با مدیریت «موسی عربی»، دبیر بین الملل کنگره در حال انجام است و به تدریج این شبکه طی چند دوره برگزاری کنگره تکمیل خواهد شد.

تقوایی اضافه کرد: ایجاد نمایشگاه مجازی چند زبانه و دایمی نیز مورد توجه قرار دارد که برای این منظور سایت کنگره و شبکه های مجازی راه اندازی شده و یک سایت نمایشگاهی حرفه ای هم در دست راه اندازی است.

وی اعلام کرد: این نمایشگاه شامل آثار تولید شده در گذشته که توسط دبیران هر رشته گرد آوری شده و همچنین آثار دریافتی کنگره است که در کنار گردآوری آثار هنری، کمیته محتوایی کنگره با مدیریت «زهرا قاسم نژاد» و متشکل از اساتید دانشگاه رشته های تاریخ، الهیات و قرآن و حدیث یک پیوست محتوایی مختصر و مفید برای آثار آماده می کند.

تقوایی تاکید کرد: این محتوا در کمیته ترجمه که هم متشکل از اساتید دانشگاه رشته زبان های مختلف کنگره است در حال ترجمه است و این پیوست ها به اثر گذاری کمک زیادی خواهد کرد.

پایان پیام/664

منبع: شبستان

کلیدواژه: اساتید دانشگاهی استفاده از زبان هنر سومین حرم اهل بیت ع جهان اسلام شیراز اساتید دانشگاه برگزاری کنگره آثار دریافتی کنگره جهانی خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۲۷۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیکر عیسی بخشی آخرین خنیاگر خراسان در خاک آرام گرفت

ایسنا/خراسان شمالی پیکر «عیسی قلی‌پور» معروف به «عیسی بخشی»، استاد چیره دست موسیقی مقامی خراسان شمالی امروز بر روی دوش اهالی هنر و مردم هنردوست خراسان شمالی تشییع شد و در خانه ابدی آرام گرفت.

 مراسم بدرقه خنیاگر و نغمه‌پرداز خراسان شمالی، ظهر امروز با حضور گسترده مردم، مسئولان و جامعه فرهنگی و هنری در مجتمع فرهنگی و هنری گلشن بجنورد، برگزار شد.

استاد عیسی قلی پور از بخشی‌های موسیقی مقامی شمال خراسان، نوازنده دوتار و پیشکسوت موسیقی محلی در این خطه است که چندین دهه سابقه بخشی‌گری دارد.
وی متولد سال ۱۳۲۱ در روستای گودعلی سلاخ در ۱۸ کیلومتری شمال غرب بجنورد و از آخرین بازماندگان بخشی‌های شمال خراسان است.

عیسی بخشی علاوه بر نوازندگی دوتار، خواننده قهاری نیز بود و به زبان‌های ترکی، ترکمنی، کرمانجی و کردی خراسانی آواز می‌خواند.
استاد قلی‌پور در جشنواره‌های بین‌المللی، ملی و استانی بارها خوش درخشیده بود و همچنین نشان درجه یک هنری را نیز دریافت کرده بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • «عیسی بخشی» در خانه ابدی آرام گرفت
  • اعلام آمادگی ارمنستان برای برگزاری دومین نشست جهانی زنان تاثیر گذار
  • اعلام آمادگی ارمنستان برای برگزاری دومین نشست جهانی زنان تاثیرگذار
  • پایان داوری آثار نخستین جشنواره هنری «گنجینه مِهر»
  • پیکر آخرین خنیاگر خراسان در خاک آرام گرفت
  • پیشرفت ۶۷ درصدی احداث بزرگترین پل در شیراز
  • مهار آتش‌سوری انبار لاستیک در بلوار رحمت شرقی شیراز
  • پیکر عیسی بخشی آخرین خنیاگر خراسان در خاک آرام گرفت
  • تجلیل از مشاهیر، موجب اعتلای فرهنگی و هنری می شود
  • کاریکاتور/ خلیج فارس بخشی‌ از هویت تاریخی و فرهنگی ایران