Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر علمی همایش هنرهای معاصر و ارتباطات، در مراسم افتتاحیه به اهمیت هنر و تاثیرآن در تحولات چند دهه اخیر پرداخت و گفت: در نیمه دوم سده بیستم و خصوصا چند دهه اخیر، هنر بیشتر تحولات را شاهد بوده و حجم و شدت تاثیر آن بر جامعه با تغییراتی که انقلاب کشاورزی در زندگی بشر ایجاد کرد، قابل قیاس است.

ابوالفضل داوودی رکن‌آبادی، یکی از خصوصیت‌های مهم هنر را ارتباطی بودن آن و نقش هنر در حوزه ارتباطات معاصر و متاخر برشمرد و گفت: تحول در حوزه ارتباطات فقط منحصر به دنیای هنر نبوده و شاهد انقلابی در حوزه فناوری‌های نوین نیز هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او به وظیفه دانشگاه در این عرصه، برگزاری همایش هنرهای معاصر و ارتباطات را یکی از وظایف مراکز آموزش عالی برشمرد و گفت: این همایش از سال گذشته آغاز به کار کرد و در محورهای مختلف فرخوان مقاله داد که با استقبال خوبی از سوی اساتید دانشگاه، پژوهشگران و صاحب نظران مواجه شد.

دبیر علمی همایش هنرهای معاصر و ارتباطات گفت: مجموعا ۱۰۰ مقاله در محورهای مختلف به دبیرخانه این همایش ارسال شد که در مجموع ۷ مقاله برای ارائه انتخاب و گزینش شده است.

داوودی رکن‌آبادی در ادامه خواستار معرفی شیراز به عنوان شهر هنرهای معاصر ایران در بیانیه پایانی همایش شد و گفت: شیراز توانایی و ظرفیت آن را دارد که به عنوان قطب هنرهای معاصر ایران، معرفی و مطرح شود.

رئیس همایش هنرهای معاصر و ارتباطات نیز گفت: هنر در تاریخ جهان، ایران و اسلام همواره جایگاه ممتازی داشته، فرهیختگان قدر آن را می‌دانستند، افلاطون، یکی از دو سخنگوی بزرگ غرب باستان، دانای حکیم و دانشمند اهل معنا، زیبایی را یکی از اضلاع مثلث طلایی خود معرفی کرد و از پیوند آن با خیر که حضرت حق یا خداست پرده برداشت. او با این اعتراف، هنر حقیقت جو را ارج نهاد و تا بالاترین مراتب بالا برد.

مجتبی احمدآبادی در ادامه با یادآوری اینکه حکیمان ایران باستان نیز همان مشی و منش را داشتند، گفت: فرهنگ معنوی ایران باستان، هنر را صفتی از صفات خدا معرفی کرد تا هنرمندان فراموش نکنند که بدون تخلق به اخلاق الهی و آراستگی به فضایل انسانی کامل نخواهند بود. سرانجام اسلام نیز بر آن همه صحه گذاشت و قرآن کریم در وصف بهشت، زبان هنر را اختیار کرد و از هنر مایه گذاشت.

احمدآبادی گفت: فراوان دردها و گرفت و گیرهای جهان معاصر نیز با دست شفابخش و توانای هنر درمان و گشوده خواهد شد. بی شک، جهان معاصر، بیش از هر زمان دیگر محتاج کیمیاگری های هنر و هنرمندان است. افزون بر اینکه هنر فی نفسه و فی حد ذاته ارجمند و خواستنی است، هم از این روست که بعضی فیلسوفان و حکیمان معاصر، چاره ی بسیاری از معضلات انسان در جهان جدید را از هنر جویا می شوند.

او گفت: در جهان رنجور ما، از بحران بی معنایی گرفته تا بحران محیط زیست را به مدد و همراهی هنر حل و فصل می توان کرد. در این میان از نسبت هنر و ارتباطات و فواید مترتب بر این پیوند نیز نباید غافل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هفته ارتباطات و روابط عمومی همایش هنرهای معاصر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۶۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری همایش تبیینی برگزاری امتحانات نهایی ۱۴۰۳ در مشهد 

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش آموزش و پرورش گفت: این همایش با حضور دست اندرکاران اجرایی امتحانات نهایی از ۴۷ منطقه استان برگزار شد.

 

زارعی افزود: با توجه به تاثیر ۵۰ درصدی سوابق تحصیلی در کنکور امسال، اهمیت امتحانات نهایی نسبت به سال‌ های گذشته دوچندان شده و به همین دلیل این همایش برپا شده است.

 

وی ادامه داد: ۸۰۰ نفر از روسای حوزه های اجرایی، حوزه های تصحیح، حفاظت آزمون و اعضای ستادهای آزمون شهرستان ها، مناطق و کلیت استان در این دوره یک روزه شرکت کردند.

 

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش آموزش و پرورش بیان کرد: در این همایش فرایند برگزاری آزمون و شیوه نامه برگزاری آزمون از مرحله طراحی، اجرا تا تصحیح مرور و به عوامل برگزاری ارائه شد.


زارعی همچنین گفت: امسال یک میلیون و ۸۰۰ هزار دانش‌ آموز در آزمون‌ های نهایی شرکت خواهند کرد.

 

وی اعلام کرد: برای برقراری عدالت آموزشی، امتحانات در دوره نهایی به‌ صورت الکترونیکی تصحیح می‌ شود.

 

زارعی اضافه کرد: امتحانات نهایی دانش آموزان در پایه های دهم، یازدهم و دوازدهم از ۳۰ ام اردیبهشت ماه در سراسر کشور به صورت همزمان انجام می‌ شود.

دیگر خبرها

  • برگزاری همایش آشنایی با مناسک حج در بروجرد
  • برگزاری همایش آشنایی با مناسک حج در بروجرد+مصاحبه
  • برگزاری همایش توجیهی و آموزشی زائران حج تمتع در تبریز
  • تشکیل کمیته‌های مشترک ایران و عراق برای مقابله با اخبار دروغ و جعلی
  • برگزاری دوره تربیت مربی «مخابرات و ارتباطات رادیویی» در استان سمنان
  • برگزاری شش پیش‌همایش و دریافت ۳۰۰ مقاله علمی
  • دانشگاه شیراز آماده جذب دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکا و اروپا
  • امتحانات نهایی امسال چرا مهم‌تر است؟
  • برگزاری همایش کنشگران مقابله با سقط عمد جنین در مشهد
  • برگزاری همایش تبیینی برگزاری امتحانات نهایی ۱۴۰۳ در مشهد